Udskiftning af vinduer

Er det ved at være tid til, at dine vinduer skal udskiftes? Udskiftning af vinduer kan være en ualmindelig stor mundfuld at finde rundt i på grund af det store udbud.

Hos Jeppesen Byg hjælper vi dig selvfølgelig med at finde vinduer af høj kvalitet i lige netop det design og i de materialer, der passer til både husets udseende samt dine ønsker.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer for privatkunder og erhverv i områderne omkring Egtved, Kolding og Vejle.​

De forskellige typer af vinduer

​Som nævnt findes der mange forskellige muligheder, når det kommer til udskiftning af vinduer, idet vinduer findes i mange forskellige materialer:

Trævinduer: Trævinduer er både smukke og klassiske, men de kræver løbende vedligeholdelse. De findes typisk i mahogni eller massivt kernetræ i fyr.

Træ-alu vinduer: Træ-alu vinduer kræver ingen vedligeholdelse, da den indvendige del er af træ, mens den udvendige er af aluminium. Vinduerne fremstår indvendigt som klassiske trævinduer og giver et enkelt look.

Alu-vinduer: Alu-vinduer er en langtidsholdbar løsning, og de kræver ligeledes ingen vedligeholdelse.

​Ønsker du at energioptimere dit hus uden at lave om på husets udseende, kan du med fordel vælge de koblede vinduer, som er to-lags-vinduer med tre millimeter glas udvendigt samt energiglas indvendigt.​ Vi udfører også montering af døre i din bolig.

Hør mere om udskiftning af vinduer

Kontakt os på telefon 22 84 60 92 eller e-mail kim@jeppesenbyg.dk og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer.​

Udskiftning af vinduer

Jeppesen Byg

  • Egtvedvej 46, 6040 Egtved
  • CVR: 37701505

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Følg os